Η φλούδα της πατάτας σας προστατεύει από τον καρκίνο

Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι οι πατάτες πρέπει να καθαρίζονται προτού μαγειρευτούν, αλλά κια κάποιοι άλλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο. πΠοια είναι, τελικά, η αλήθεια;

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η φλούδα της πατάτας περιέχει τα πιο πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά για τον οργανισμό που μεταξύ άλλων βοηθούν στην προστασία της καρδιάς και την απώλεια βάρους. Αναφέρουμε ότι περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμινών C, B καθώς και ασβέστιο ενώ τα φυτοχημικά συστατικά, που επίσης περιέχει, έχουν την ιδιότητα να λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας ενάντια σε διάφορες μορφές καρκίνου. Κάλιο και Ω3 λιπαρά οξέα συμπληρώνουν το «πακέτο» των επιχειρημάτων αφού είναι δύο δυνατά διατροφικά όπλα για την προστασία από καρδιαγγειακές νόσους.

ip[
Exit mobile version