– Η Δέσποινα και ο Σωτήρης Αντωνίου, δύο δίδυμα αδέρφια από την Αθήνα ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν τον στόχο τους.

Ειδικότερα, η Δέσποινα εισήχθη στη Νομική Αθηνών δεύτερη στην κατάταξη και ο Σωτήρης Αντωνίου δεύτερος στη σχολή Ευελπίδων.

Τα δίδυμα αδέλφια μίλησαν το πρωί της Παρασκευής (28/7) στην Κοινωνία Ώρα MEGA με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Στέλλα Στυλιανού διευκρινίζοντας ότι οι σχολές που πέτυχαν την εισαγωγή τους ήταν η πρώτη επιλογή τους.

«Μπήκε δεύτερη στη Νομική Σχολή με 19.600 μόρια. Νιώθω πολύ συγκίνηση μετά από δύο χρόνια προσπάθειας» είπε η Δέσποινα επισημαίνοντας πως η συστηματική προετοιμασία της ίδιας όπως και του αδερφού της ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

«Πέρασα στην Ευελπίδων με 17.800 μόρια. Δύο χρόνια σκληρής δουλειάς. Οι στόχοι κατακτήθηκαν και είμαι πολύ συγκινημένος» είπε ο Σωτήρης.

Σχετικά με τα θέματα που μπήκαν στις φετινές εξετάσεις σχολίασαν ότι όσα μπήκαν είχαν διδαχθεί.

«Οι γονείς μας είναι πολύ συγκινημένοι με την επιτυχία μας» είπαν τα δίδυμα αδέλφια.Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ