Τη Βουλή ενημερώνει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για τα αποτελέσματα του Eurogroup

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔24/02/2017 - 08:33 | Author: Newsroom Ipaidia

Την ολομέλεια του Κοινοβουλίου ενημερώνει στη σημερινή «Ώρα του πρωθυπουργού» ο Αλέξης Τσίπρας για τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας, την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, τα βήματα για κλείσιμο της αξιολόγησης και την προνομοθέτηση μέτρων που αποδέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος τονίζει: «Μέχρι τώρα κύριε Πρωθυπουργέ είχατε την άποψη ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα λιτότητας και να δεσμεύεται η οικονομία της χώρας, ενώ μετά το Eurogroup οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης άλλαξαν στάση κι είναι πρόθυμοι να θεσπίσουν, και εν συνεχεία να ψηφίσουν τέτοια μέτρα». Και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ρωτά: «Πώς αποτολμάτε άλλη μια φορά να βάλετε σε δοκιμασία τα ελληνικά νοικοκυριά και πως μπορείτε με τη σημερινή δημοσκοπική σας πτώση να σηκώσετε τέτοιο βάρος;».

Η συζήτηση επί του θέματος θα γίνει και την ερχόμενη Τρίτη, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, την οποία θα ενημερώσει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε χθες απαντώντας στο αίτημα της ΝΔ για σύγκλησή της.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso