Πρόταση – «βόμβα» για τα σχολεία: «Να κάνουν νωρίτερα διακοπές τα παιδιά»

: Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη Νίκος Καπραβέλος ζήτησε αυστηρότερα μέτρα, ενώ δήλωσε πως βλέπει μαύρα χριστούγεννα.

«Δε δεχόμαστε ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Έχουμε πληρότητα 110%» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σχολίασε πως «επιτέλους η πολιτεία άλλαξε το επιχειρησιακό της σχέδιο αυτή είναι η μεγάλη μας ελπίδα. Η είναι το μεγάλο μας όπλο, είναι η μόνη μας ελπίδα να ελέγξουμε την πανδημία… Αν μας άκουγε από το καλοκαίρι η πολιτεία δε θα είχαμε αυτή τη σφοδρότητα του 4ου κύματος».

«Έχουμε εξαντλήσει όλες τις δυνατότης σαν ΕΣΥ ζητάμε έκτακτα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι τα , γιατί προβλέπω επιδείνωση της πίεσης στα νοσοκομεία, βλέπω μαύρα . Πρέπει να είναι πιο αποφασιστική η πολιτεία, μάσκες παντού – ανεμβολίαστοι, λοκντάουν των , ‘πράσινο πάσο’ σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ακόμα και τα παιδιά μας να κάνουν περισσότερες διακοπές, η μόλυνση είναι τεράστια και το ΕΣΥ δεν αντέχει».

Θα πρέπει, προειδοποίησε ο κ. Καπραβέλος, να δώσουμε κι άλλες κλίνες ΜΕΘ σε βάρος των υπόλοιπων νοσημάτων σε σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας όλου του ΕΣΥ.

ip[
Exit mobile version