Οι Νεοδιόριστοι Εκπαιδευτικοί του 21 θέλουν να εκφράσουν εκ βάθους καρδίας

Η ανακοίνωση

ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Ευχαριστούμε που μας διορίσατε 12 χρόνια μετά από τον τελευταίο , στον οποίο ήμασταν επιτυχόντες, όπως και στους διαγωνισμούς πριν από αυτόν. Έτσι μας δώσατε το δικαίωμα να εξασκήσουμε την υπομονή μας , τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας.

Ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να αποδείξουμε για άλλη μια φορά την διδακτική μας επάρκεια, θεωρώντας μας δόκιμους για 2 χρόνια αν και έχουμε 10, 14, 18 ή 20 προϋπηρεσία στο Υπουργείο Παιδείας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας κάνετε και νιώθουμε ακόμα νέοι αν και οι περισσότεροι είμαστε 40+.

Ευχαριστούμε που μας διορίσατε παρότι δεν είχαμε τα απαραίτητα προσόντα. Ούτε διδακτορικά, ούτε μεταπτυχιακά, ούτε δεύτερα πτυχία, ούτε επιμορφώσεις, ούτε γνώσεις υπολογιστών και ξένων γλωσσών, φυσικά ούτε πλούσια  προϋπηρεσία, παρά μόνο ένα σκέτο απολυτήριο Λυκείου.

Ευχαριστούμε που κατά τον μας, μη δίνοντας όλα τα οργανικά κενά, μας δώσατε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για άλλη μια φορά.

Ευχαριστούμε που με τον τρόπο αυτό, μας δώσατε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις κρατώντας μας μακριά από τις οικογένειες μας.

Ευχαριστούμε που μας διδάξατε οικιακή οικονομία! Πώς να τα βγάζει πέρα κανείς οικονομικά πληρώνοντας 2 και 3 ενοίκια, με μισθό νεοδιόριστου, εν μέσω ενεργειακής και οικονομικής κρίσης.