: Ο πρώην υπουργός Παιδείας, κ. Γαβρόγλου, με αφορμή τους των εκπαιδευτικών έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση για τους :

Τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια
σε όσες και όσους διορίζονται σε θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών. Μία απολύτως αναγκαία και αισιόδοξη προοπτική για τη δημόσια εκπαίδευσή μας, παρά τις τόσες δυσκολίες που θα έχει να αντιμετωπίσει.
Εύχομαι από καρδιάς δημιουργική σταδιοδρομία σε έναν χώρο που τόσο πολύ σας χρειάζεται.

Ήταν αυτές οι μέρες πριν τρία χρόνια, Αύγουστος του 2018. Έκλειναν οι τελευταίες λεπτομέρειες με την τρόικα για το τέλος της εποπτείας. Αφού επί δύο χρόνια είχαμε εξαντλήσει όλα τα επιχειρήματα και προσκομίσει όλα τα στοιχεία και παρόλο που δεν είχαμε ακόμη σαφείς απαντήσεις, ανακοινώναμε στους συνομιλητές μας της τρόικα ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθούν 15,000 μόνιμοι στην εκπαίδευση.

Οι συντονισμένες πιέσεις των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγας Γεροβασίλη και Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, των Υπουργών Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη και Δημήτρη Λιάκου, και του Υπουργού Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτου, μαζί με τις άπειρες ώρες δουλειάς του dream team του Υπουργείου Παιδείας, οδήγησαν σε αυτό το αποτελέσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ