θα είναι μια πρώτη δικαίωση για την οικογένεια.

Σύμφωνα με το MEGA, η μητέρα του 15χρονου στέκεται και σε ένα περιστατικό που έγινε στο σχολείο την τελευταία μέρα πριν κλείσουν τα σχολεία για το Πάσχα.




Ένα περιστατικό που έγινε με μία καθηγήτρια, η οποία επανέφερε το θέμα του bullying στα σχολεία. Χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα bullying στο Αρσάκειο αναφέρει, μιλώντας στο MEGA, τα εξής:

«Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε μία ενέργεια στο σχολείο για τον σχολικό εκφοβισμό. Το τμήμα του παιδιού μου γύρισε ένα βιντεάκι, το οποίο ήταν αμοντάριστο. Την Παρασκευή η υπεύθυνη του τμήματος του παιδιού μου θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρει το θέμα, που τόσο καιρό δεν έχει ασχοληθεί κανείς, να το μοντάρουν και να το στείλουν για να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για τον σχολικό εκφοβισμό.

Ο γιος μου τη ρώτησε εάν θεωρεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, να μπουν οι μαθητές σε αυτή τη διαδικασία και μάλιστα να διεκδικήσουν βραβείο για τη διαχείριση του bullying και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι είναι υπερβολικός. Υπερβολικό το παιδί μου, που πριν από 10 μέρες υπέστη όλα αυτά», λέει η μητέρα του 15χρονου.