Webex: Οδηγίες για το πότε πρέπει να αλλάξουν σύνδεσμο οι εκπαιδευτικοί

Οδηγίες δημοσιεύθηκαν στη σελίδα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, για τον  τρόπο αλλαγής στο σύνδεσμο , για εκπαιδευτικούς που αλλάζουν βαθμίδα εκπαίδευσης.

Αυτό γίνεται με διαγραφή του παλιού λογαριασμού τους από το webex και μετά εκ νέου εγγραφή τους στη σελίδα https://webex.sch.gr.  Την εγγραφή κάνουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί.

Η διαγραφή του παλιού λογαριασμού τους γίνεται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), θα πρέπει ο/η εκπαιδευτικός, που έχει αλλάξει βαθμίδα, να στείλει e-mail από τον προσωπικό του λογαριασμό (το e-mail που έχει στο ΠΣΔ) στο accounts@sch.gr ή με δελτίο στο helpdesk.sch.gr και να ζητά τη διαγραφή του παλαιού λογαριασμού του.

Προσοχή:

Τα δεδομένα (reports) στο webex των χρηστών είναι διαθέσιμα μόνο για 3 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος εκπαιδευτικός μπορεί να αναζητήσει reports από το προσωπικό του δωμάτιο μέχρι 3 μήνες πριν.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει όταν οι εκπαιδευτικοί ζητούν από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο τη διαγραφή του λογαριασμού τους να στέλνουν και το παρακάτω κείμενο στο accounts@sch.gr:

Εξουσιοδοτώ το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο για την διαγραφή του λογαριασμού μου με όνομα <username>@sch.gr για να μπορέσω να ξαναεγγραφώ στην υπηρεσία «Τηλεδιάσκεψη Webex για εκπαιδευτικούς».

Έχω ενημερωθεί ότι με τη διαγραφή θα χαθούν τα δεδομένα που τυχόν είχα στην υπηρεσία Webex , στην οποία είχα εγγραφεί με τον λογαριασμό που έχω στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Αφού γίνει η διαγραφή του λογαριασμού τους από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, θα λαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί την παρακάτω απάντηση:

Διαγράψαμε το λογαριασμό σας στο Webex και εσείς τώρα θα πρέπει να ξαναγραφτείτε στην υπηρεσία https://webex.sch.gr με τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) ώστε να μπείτε βάσει του διορισμού σας και το νομό που είστε στη σωστή βαθμίδα..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όλα τα βήματα που ακολουθούν όταν ζητηθεί χρησιμοποιείτε μόνο τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ή το username όχι άλλο e-mail

Ακολουθήστε τις οδηγίες:

Κλείστε το φυλλομετρητή του υπολογιστή σας και ξανανοίξτε τον.

Ακολουθήστε τις οδηγίες από εδώ: https://webex.sch.gr/docs/loginwebex.pdf

Όταν φτάσετε στο προσωπικό σας δωμάτιο (Personal Room) τελευταία σελίδα, πατήστε το πράσινο κουμπί (Start a Meeting) για να ξεκινήσει η ηλεκτρονική σας αίθουσα.

Αν σας βγει μήνυμα λάθους, σημειώστε το λάθος ή κάντε print screen και στείλτε το λάθος με e-mail στο accounts@sch.gr .

ip[
Exit mobile version