array(37) {
  ["_edit_lock"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(13) "1606301755:25"
  }
  ["_edit_last"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "25"
  }
  ["_thumbnail_id"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "500286"
  }
  ["onesignal_meta_box_present"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "1"
  }
  ["onesignal_send_notification"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-exclude"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(3) "off"
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-genre"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "a:0:{}"
  }
  ["_yoast_wpseo_content_score"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "60"
  }
  ["_yoast_wpseo_focuskeywords"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_yoast_wpseo_keywordsynonyms"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["priority"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["_priority"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_5901c2c7b8d5b"
  }
  ["news_keywords"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_news_keywords"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_58e7c77583c33"
  }
  ["add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "no"
  }
  ["_add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_589c2449c27b0"
  }
  ["protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(4) "null"
  }
  ["_protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_58a2be30f14ad"
  }
  ["timeless"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["_timeless"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_5898421e99c6f"
  }
  ["guid"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_guid"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_5898423199c70"
  }
  ["block_name"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_block_name"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_5898423999c71"
  }
  ["page"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_page"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_5898424199c72"
  }
  ["group"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_group"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_5898424999c73"
  }
  ["source"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_source"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_5898425399c74"
  }
  ["_yoast_wpseo_primary_category"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "60"
  }
  ["_yoast_wpseo_primary_post_folder"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["ampforwp_custom_content_editor"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["ampforwp_custom_content_editor_checkbox"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    NULL
  }
  ["ampforwp-amp-on-off"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(7) "default"
  }
  ["_post_views"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(3) "126"
  }
  ["_wtpsw_views"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "7"
  }
}
                

Στην αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος «» και στην ενίσχυση της αλληλεγγύης στη μαθητική κοινότητα στοχεύει τροπολογία, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του και Κοινωνικών Υποθέσεων από τους συναρμόδιους υπουργούς.

Η τροπολογία αναφέρεται στη διαδικασία ορισμού των σχολικών μονάδων των δήμων ή κοινοτήτων της χώρας, στις οποίες θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα».
Είναι αξιοσημείωτη η παράθεση στοιχείων για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην ανάλυση συνεπειών της ρύθμισης που συνοδεύει το κείμενο της τροπολογίας.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι το ποσοστό υλικής στέρησης σε 4 ή περισσότερα βασικά αγαθά ή υπηρεσίες ανήλθε το 2019 σε 16,2%, το 2015 αυτό το ποσοστό ανήλθε σε 22,2%, το 2016 σε 22,4%, το 2017 σε 21,1% και το 2018 σε 16,7%.

Το έτος 2019, το ποσοστό των νοικοκυριών στο σύνολο του πληθυσμού που έχουν δυσκολία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών ανήλθε σε 47,7%. Το 2015 το ποσοστό αυτό ανήλθε σε 53,2%, το 2016 σε 54,2%, το 2017 σε 53,2%, το 2018 σε 51,4%.