Τρέχει το σύστημα για 1700 προσλήψεις Β/θμιας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/10/2017 - 17:40 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Συνάδελφοι, σήμερα 9/10, αντιπροσωπεία του ΠΣΑΕΠ παρευρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας ζητώντας ενημέρωση για τις που ακολουθούν και πιο συγκεκριμένα για τη Β’ φάση Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Αθμιας: Θα συνεδριάσει σήμερα το ΚΥΣΠΕ για τις και περιμένουμε επιτέλους να βγει λευκός καπνός. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα αυτή, με πιθανότερο ενδεχόμενο την Τετάρτη. Ο αριθμός των προσλήψεων για όλες τις ειδικότητες Αθμιας Γενικής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά θα κυμαίνεται μεταξύ 500 – 800 αναπληρωτών.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Αθμιας: Στο τέλος της εβδομάδας θα ζητηθούν τα κενά για . Σε περίπτωση που προκύψει μεγάλος αριθμός κενών, το υπουργείο θα προχωρήσει σε την επόμενη εβδομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση (μικρού αριθμού κενών) η Β’ φάση ΣΜΕΑΕ θα γίνει μαζί με τη Β’ φάση παράλληλης, 1 Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε εικόνα και θα ενημερώσουμε για την κατάσταση που θα προκύψει.

Δευτεροβάθμια: Περίπου 1700 προσλήψεις Γενικής Αγωγής ¨τρέχουν” την ώρα αυτή για όλες τις ειδικότητες Δθμιας Εκπαίδευσης, εκτός της Μουσικής και της Ειδικής που θα ακολουθήσουν.


Loading...
  • europalso   ideascentral