: Οδηγίες προς εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Νέα αναβάθμιση του συστήματος τηλεκπαίδευσης – Όλη η πληροφόρηση

: Οδηγίες

Οδηγίες προς εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Νέα αναβάθμιση του συστήματος τηλεκπαίδευσης

 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της διεξαγωγής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, και σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και τον πάροχο της πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, υλοποίησε μέσα στο Σαββατοκύριακο νέα αναβάθμιση του συστήματος σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Η αναβάθμιση θα επιφέρει αλλαγές σε κάποιους λογαριασμούς εκπαιδευτικών που έχουν οργανική θέση σε συγκεκριμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις οποίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί λαμβάνουν σχετικό ενημερωτικό μήνυμα σήμερα στο e-mail τους και παρακαλούνται για τη σχετική άμεση ενημέρωση των μαθητών τους ή των γονέων/κηδεμόνων τους για τη νέα διεύθυνση της ηλεκτρονικής τους τάξης.

Οι λογαριασμοί WebEx των εκπαιδευτικών των υπολοίπων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διατηρούν τον ίδιο σύνδεσμο (link) ηλεκτρονικής τάξης.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παρακολουθεί καθημερινά την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ανταποκρίνεται άμεσα, με συνεχείς αναβαθμίσεις και στόχο την εύρυθμη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης και τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων.

 

Πίνακας Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

στις οποίες αλλάζουν οι δ/νσεις ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών

 

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Καβάλας
Ξάνθης
Ροδόπης
Αττικής Ανατολικής Αττικής
Γ’ Αθήνας
Δ’ Αθήνας
Βορείου Αιγαίου Χίου
Δυτικής Ελλάδας Αιτωλοακαρνανίας
Ηλείας
Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινας
Ηπείρου Άρτας
Ιωαννίνων
Πρέβεζας
Θεσσαλίας Καρδίτσας
Λάρισας
Μαγνησίας
Ιονίων Νήσων Ζακύνθου
Λευκάδας
Κεντρικής Μακεδονίας Β’ Θεσσαλονίκης
Κιλκίς
Πέλλας
Σερρών
Χαλκιδικής
Νοτίου Αιγαίου Δωδεκανήσων
Κυκλάδων
Πελοποννήσου Κορινθίας
Μεσσηνίας
Στερεάς Ελλάδας Βοιωτίας
Φθιώτιδας

 

Δημοτικά: Πώς θα γίνεται η τηλεκπαίδευση – Ωράριο και Δωρεάν τάμπλετ