Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Ελλάδας για την τοποθέτηση αναπληρωτών ΕΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/09/2018 - 01:31 | Author: Newsroom Ipaidia

Χθες Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεεπεα Δυτικής Ελλάδας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπ/σης Κο Γιαννόπουλο Κων/νο, με θέμα την διεκδίκηση συμπληρωματικών πιστώσεων, προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά κενά σε ΕΕΠ & ΕΒΠ στους τρεις νομούς της Περιφέρειας.

Του Χρήστου Φλογερά, Αιρετού Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Κος Αντωνιάδης Γιώργος και η Γραμματέας του Συλλόγου Κα Παπανικολάου Αγγελική (Γκέλυ).
Υπήρξε κατανόηση και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς ο Περιφέρειακος Δ/ντης αποδέχθηκε την πρόταση του Συλλόγου και δεσμεύτηκε να την προωθήσει στο Υπουργείο Παιδείας και με δική του εισήγηση.
Παράλληλα με την προαναφερόμενη συνάντηση συνεδρίαζε το ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Ελλάδας, (με θέμα την τοποθέτηση των αναπληρωτών ΕΕΠ).
Υπήρξε απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ Συλλόγου και Αιρετων προκειμένου να αντληθουν στατιστικά στοιχεία προηγούμενων ετών και να καταλήξουμε στη διατύπωση του κειμένου και των αριθμό (περίπου 45), των επιπλέον πιστώσεων για το σύνολο των ειδικοτήτων.
Στις παραπάνω συναντήσεις του Συλλόγου και στις συνεδριάσεις του Πυσεεπ, διαρκής η παρουσία και βοήθεια της Κας Καποτά Χριστίνας ΕΒΠ, ορισμένη από το Σύλλογο για θέματα ΕΒΠ στις συνεδριάσεις του Πυσεεπ.

Loading...


  • europalso   ideascentral