Στέλεχος των ΑΝΕΛ Έβρου ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/04/2015 - 13:34 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Γυμναστής από τον Έβρο Παναγιώτης Κεραμάρης ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό Κοινωνική Συμμαχία (Γιαννακίδη-Καραλίδη) , στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές, είναι στέλεχος των ΑΝΕΛ ενώ ήταν ο πρώτος εκπρόσωπος του κόμματος στο Νομό Έβρου, σύμφωνα με το xanthipress.gr .

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης γεννήθηκε το 1964, με καταγωγή από Λευκίμη Έβρου, έζησε και μεγάλωσε στις Φέρες Έβρου. Είναι Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. Κατοικεί στην Αλεξ/πολη και εργάζεται σαν Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντής στο 7ο Δ.Σ. Αλεξ/πολης ενώ διετέλεσε διευθυντής του 1ου Δ.Σ. Αλεξ/πολης.

Είναι προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Α΄ και εργάστηκε σε τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους αλλά και σε ακαδημίες, μέλος του συλλόγου προπονητών Έβρου.

Υπήρξε μέλος σε διάφορα Δ.Σ. συλλόγων εκπαιδευτικών και καθηγητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και στο Δ.Σ. της ΟΚΠΕ.

Τέλος είναι παντρεμένος με νηπιαγωγό, διοικητική υπάλληλο του ΔΠΘ και έχει δύο κόρες .

Υποψήφιος με τον Γιαννακίδη, Γραμματέας της ΝΕ των ΑΝΕΛ Έβρου

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό Κοινωνική Συμμαχία (Γιαννακίδη-Καραλίδη) , στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές, είναι στέλεχος των ΑΝΕΛ ενώ ήταν ο πρώτος εκπρόσωπος του κόμματος στο Νομό Έβρου.

Loading...


  • europalso   ideascentral