Σύσκεψη ΕΛΜΕ – ΣΕΠΕ με Εκπαιδευτικούς Ξένων Γλωσσών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/10/2018 - 17:20 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το "" θα έχει, ανάμεσα στα άλλα, τραγικές επιπτώσεις και στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, τον εξοβελισμό κλάδων εκτός του "Νέου Λυκείου".

Ταυτόχρονα, είναι σε εφαρμογή μια σειρά Υπουργικές Αποφάσεις για τη διδασκαλία της Α' και Β' Ξένης Γλώσσας, που είχαν σαν αποτέλεσμα τις συμπτύξεις τμημάτων, τη δραματική αύξηση του αριθμού των μαθητών στην τάξη και τελικά την επιδείνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Είχαν, επιπλέον, σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία τεχνητών πλεονασμάτων-υπεραριθμιών, τη μετακίνηση συναδέλφων σε 3 και 4 σχολεία, την ένταση της ανασφάλειας και την υπονόμευση της εργασιακής σταθερότητας για εκατοντάδες συναδέλφους μας.

Στα πλαίσια αυτά, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας και του ΣΕΠΕ Κέρκυρας, συνεχίζοντας τις δράσεις τους ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, τις συμπτύξεις των τμημάτων, καλεί όλους τους συναδέλφους των κλάδων ΠΕ 05 (Γαλλικής), ΠΕ 06 (Αγγλικής), ΠΕ 07 (Γερμανικής) να πάρουν μέρος στην σύσκεψη που καλούν τα σωματεία την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Κέρκυρας (1ο ΕΠΑΛ, Μαντούκι).

 

 

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso