Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων: Για τη συνάντηση της ΕΝΕΛΕΑ με την Υφυπουργό Παιδείας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2018 - 16:52 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Στο δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. αναφέρεται ότι«Πραγματοποιήθηκε στις 20.11.2018 η προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. με την Υφυπουργό Παιδείας κ.Τζούφη Μερόπη. Συμμετείχαν στη συνάντηση επιπλέον από το συντονιστικό αναπληρωτών ο κ.Στεργιόπουλος Σπύρος και η κ. Ζενεζή Κυριακή.»

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι το Συντονιστικό Αναπληρωτών και Αδιόριστων Εκπαιδευτικών ουδεμία σχέση έχει με αυτή την συνάντηση.

Καλούμε το ΔΣ της ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. να ανακοινώσει επί τω ορθό το Δελτίο Τύπου της και αν αναφέρεται στο «Συντονιστικό Αναπληρωτών με Προϋπηρεσία», να το καταγράψει ξεκάθαρα.

Καλούμε όλους και όλες στην συνέλευσή μας το Σάββατο 24/11 στις 17:30 στη ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα) με θεματολογία την καμπάνια για την προστασία της Μητρότητας, το προσοντολόγιο, τις κινητοποιήσεις και την ανάγκη για μαζικό πανεκπαιδευτικό συντονισμό, τόσο με τους αναπληρωτές και τους μόνιμους εκπαιδευτικούς όσο και με τους αδιόριστους συναδέλφους μας, που τα εργασιακά μας δικαιώματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα,ενάντια στον αλληλοσπαραγμό που επιδιώκει η αντιεκπαιδευτική επίθεση.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso