ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ: Οργανώνουμε την επιτυχία της 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Όλοι και όλες στη Γενική Συνέλευση Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη 6.30 μ.μ στο 1ο Δ. Σχ. Ηρακλείου

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη,

Με αγωνιστικότητα και αισιοδοξία, απευθύνουμε κάλεσμα συλλογικής πάλης και διεκδίκησης σε όλες και όλους. Παρά τις κυβερνητικές μεγαλοστομίες, η νέα χρονιά ξεκινά με προβλήματα και δυσκολίες για το σχολείο και τη μόρφωση των παιδιών, για τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Η κατάσταση στην Παιδεία δεν εξαιρείται από τη γενικότερη επίθεση.

Οι 20.000 μόνιμοι διορισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. αποδείχτηκαν απάτη!! Αντί να γίνουν μόνιμοι διορισμοί για να καλυφθούν τα χιλιάδες κενά, η κυβέρνηση με Υπουργικές Αποφάσεις και Τροπολογίες για το Ολοήμερο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, την Ειδική Αγωγή, το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα, επιδιώκει να «εξαφανίσει» τις ανάγκες σε εκπαιδευτικούς, να εμφανίσει ότι υπάρχουν πλεονάσματα. Με τις αντιδραστικές εγκυκλίους προς τα ΠΥΣΠΕ χτυπά την οργανικότητα, ενεργοποιεί τη διαρκή κινητικότητα των εκπαιδευτικών.

Μπορούμε να τους εμποδίσουμε! Να μην επιτρέψουμε η μόρφωση των παιδιών μας και τα δικαιώματά μας να μπουν στον μόνιμο κόφτη Κυβέρνηση – Ε.Ε. – ΣΕΒ – ΔΝΤ.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ:

Για όλα αυτά σε ΚΑΛΟΥΜΕ στην ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ ΣΤΟ 1Ο Δ.ΣΧ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την αγωνιστική μας αντεπίθεση!

Η οργάνωση της πάλης χρειάζεται να γίνει δική σου υπόθεση. Με τη συμμετοχή σου στη ζωή και τη δράση του σωματείου, στην Γενική Συνέλευση και σε κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία.

ΤΟ Δ.Σ.

ip[
Exit mobile version