ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: «Διαμαρτυρία για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Βέροια»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/01/2017 - 22:22 | Author: Newsroom Ipaidia

Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, οι οπαδοί και υμνητές του ναζισμού της Χρυσής Αυγής θα εγκαινιάσουν γραφεία στην πόλη μας, στην πλατεία Ωρολογίου.

Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση που η ηγεσία τους είναι υπόδικη για κακουργήματα όπως η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, εγκληματικές επιθέσεις κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, Αιγύπτιων αλιεργατών, μαχαιρώματα ντόπιων και ξένων εργατών. Προφανώς και ο στόχος τους είναι με ορμητήριο την πόλη μας να διευρύνουν τη δράση τους κάνοντας συγκεντρώσεις μίσους για οποιονδήποτε είναι διαφορετικός σε χρώμα, θρησκεία και καταγωγή.

Καλούμε την κοινωνία της Βέροιας αλλά και της Ημαθίας γενικότερα να απομονώσει πολιτικά – ηθικά και ιδεολογικά τον φασισμό και να μην επιτρέψει η περιοχή μας , να μετατραπεί σε πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο φασιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους.

Το Δ.Σ. και οι εκπαιδευτικοί της περιοχής δηλώνουμε ότι: «οι οπαδοί και οι υμνητές του ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας».

alt

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso