Ποιά είναι τα δωρεάν μεταπτυχιακά στην Ελλάδα για το 2022 – Σε ποιά πανεπιστήμια

Τα της Ελλάδας διαθέτουν διακεκριμένα μεταπτυχιακά προγράμματα για πολλά επιστημονικά πεδία. Πώς θα βρείτε όμως τι σας ταιριάζει;

Στα περισσότερα πεδία της αγοράς εργασίας ο ανταγωνισμός είναι τόσο υψηλός, που καθιστά την εύρεση ενός καλού μεταπτυχιακού την καλύτερη επιλογή για ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανέλιξη.

Ευτυχώς, τα ΑΕΙ της Ελλάδας διαθέτουν διακεκριμένα μεταπτυχιακά προγράμματα για πολλά επιστημονικά πεδία. Πώς θα βρείτε όμως τι σας ταιριάζει;

Πώς θα βρείτε το καλύτερο μεταπτυχιακό για εσάς
Από το 2017, το υπουργείο Παιδείας δημιούργησε μια ειδική, ψηφιακή πλατφόρμα για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που λειτουργούν στα ελληνικά πανεπιστήμια (ΑΕΙ).

Στην ιστοσελίδα masters.minedu.gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση για κάθε ΠΜΣ (Ίδρυμα διοργάνωσης, πόλη διεξαγωγής του προγράμματος, κατευθύνσεις, τέλη φοίτησης, προθεσμία υποβολής αιτήσεων κ.λπ).

Η πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα με συγκεκριμένα κριτήρια, έτσι ώστε να εμφανίζονται τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως, μεταπτυχιακά μερικής φοίτησης, ειδικές κατευθύνσεις μεταπτυχιακών καθώς και μεταπτυχιακά που διδάσκονται στα αγγλικά.

Μάλιστα, ορισμένα μεταπτυχιακά προσφέρονται δωρεάν στους φοιτητές. Δείτε στην παρακάτω λίστα τα 165 προγράμματα που προσφέρονται δωρεάν για το 2022:

Δωρεάν μεταπτυχιακά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δωρέαν μεταπτυχιακά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Δωρεάν μεταπτυχιακά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δείτε τα δωρεάν μεταπτυχιακά που προσφέρονται στα υπόλοιπα Πανεπιστήμια της χώρας εδώ

ip[
Exit mobile version