Πανελλήνιες 2020: Λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις πρακτικές δοκιμασίες – Οδηγίες

: Οδηγίες του αρμόδιου Υφυπουργείου Αθλητισμού που αφορούν στη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων & τρόπο χρήσης από του μαθητές/τριες που πρόκειται να προπονηθούν ώστε να λάβουν μέρος στην πρακτική δοκιμασία στο πλαίσιο των  για την εισαγωγή τους σε ,& Σχολές

1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

2. Αντίγραφο της Αίτησης/ Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου/ας στις για εισαγωγή στις ανωτέρω Σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα ανωτέρω αγωνίσματα.

3. Ιατρική βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/της υποψηφίου/ας για COVID-19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του. Στην περίπτωση όπου υποψήφιοι/ες συνοδεύονται από προπονητή, θα πρέπει να εισέρχονται συγχρόνως στην αθλητική εγκατάσταση και οι προπονητές να φέρουν την αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές τους θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο, στο πεδίο ενημέρωσης, με θέμα:

«Αθλητισμός & COVID19»: https://gga.gov.gr/images/odigies_asfalous_askisis.pdf καθώς και τις αντίστοιχες οδηγίες των ομοσπονδιών που αφορούν στα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού και της κολύμβησης και έχουν αναρτηθεί στην ενότητα «Ειδικά πρωτόκολλα αθλημάτων»: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

Σας γνωρίζουμε ότι κάθε αθλητική εγκατάσταση ενδεχομένως να θέτει χρονικούς περιορισμούς στη χρήση αυτής για την αθλητική προετοιμασία κάθε υποψηφίου/ας. Στην περίπτωση αυτή, ο ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας συνίσταται να είναι μία (1) ώρα

 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αρχείο αντικαταστάθηκε με το ορθό)

 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορθό έντυπο)

ip[
Exit mobile version