Πανελλαδικές 2017: Δελτία εξεταζομένων – Η εγκύκλιος

Πανελλήνιες 2019: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εξετάσεις και τα νέα τμήματα

: Οι υποψήφιοι των φετινών μέχρι τα μέσα Μαΐου θα έχουν στα χέρια τους  τα δελτία εξεταζομένων για το 2017, τα οποία θα τους διανεμηθούν από τα σχολεία. Στις 11/5 ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις

Τόσο για τους υποψηφίους των Γενικών, όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων, τα δελτία θα εκτυπώνονται προσυμπληρωμένα από το πληροφοριακό σύστημα , σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας. Στο δελτίο εξεταζομένου ΓΕΛ εκτυπώνονται αυτόματα και τα 4 ή 5 εξεταζόμενα μαθήματα.

Κατά την ίδια , οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, δεν θα παραλάβουν δελτίο εξεταζομένου, αφού δεν συμμετέχουν στις εξετάσεις.

Όσοι από τους αποφοίτους υπέβαλαν αίτηση – δήλωση συμμετοχής στις έχουν συμμετάσχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις των δύο τελευταίων ετών και τελικά δεν θα προσέλθουν σε κανένα εξεταζόμενο μάθημα:

α) Δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια για ανάκληση της αίτησης – δήλωσης.

β) Μετά την ανακοίνωση των γραπτών βαθμολογίων των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, θα έχουν δυνατότητα να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο διεκδικώντας το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση.

ip[
Exit mobile version