Η  τόνισε ότι  η Παιδεία αλλάζει σελίδα και πως «ο προϋπολογισμός αυξάνεται κατά 102 εκατ. ευρώ»σε τοποθέτησή της από την Ολομέλεια της Βουλής.

Επίσης, ανακοίνωσε την αύξηση κονδυλίων για την Παιδεία κατά 102 εκατ. Ευρώ η κατά την τοποθέτησή της για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020 στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τόνισε πως αν και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξαγγείλει , τελικά αυτές πραγματοποιούνται απο την κυβέρνηση της ΝΔ. «Άλλοι εξαγγέλλουν και άλλοι πραγματοποιούν. Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει τους 4.500 εκπαιδευτικών στην σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια και  5.250 στην γενική εκπαίδευση».

Η ανέφερε ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης έχει «ξεκάθαρη αναπτυξιακή στόχευση που υπηρετεί την μεγέθυνση της οικονομίας και την μείωση των δυσβάσταχτων φόρων που επέβαλλε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Η κυρία υποστήριξε ότι η αλλάζει σελίδα και πως «ο προϋπολογισμός αυξάνεται κατά 102 εκατ ευρώ φθάνοντας τα 4,953 δις ευρώ».

«Στοχεύουμε σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που εμπιστεύεται τους εκπαιδευτικούς τους τους στηρίζει και επιμορφώνει και δίνει εφόδια στους μαθητές. Επιδιώκουμε ένα αυτοδύναμο και εξωστρεφές πανεπιστήμιο», είπε.