Μια απίστευτη καταγγελία για δασκάλα δημοτικού στην Κοζάνη – Διάψευση από Σ. Γονέων και Κηδεμόνων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/03/2015 - 12:57 | Author: Newsroom Ipaidia

Μια απίστευτη καταγγελία για δασκάλα δημοτικού στην Κοζάνη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή –Παγκόσμια Ημέρα κατά του Bullying- στο Δημοτικό Σχολείο της Γαλατινής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία γονέα ενός μαθητή, η οποία έχει γίνει επισήμως στη διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, δασκάλα που υπηρετεί στο εν λόγω σχολείο φέρεται να…πέταξε κάτω στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» (σύμφωνα με την ίδια) μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον…παραδειγματίσει, καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να είχε κάνει το ίδιο με το κολατσιό άλλου συμμαθητή του!

Σύμφωνα μάλιστα με τον παππού του μαθητή, η δασκάλα έβαλε όλα τα παιδιά να βγάλουν μέσα από την τσάντα και να πατήσουν το κολατσιό του μαθητή της Γ΄ Τάξης!

Την καταγγελία επιβεβαίωσε στο Kozanimedia ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, λέγοντας ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί.

O Σ. Γονέων και Κηδεμόνων και οι γονείς των μαθητών της Γ’ Δημοτικού Γαλατινής, διαψεύδουν τα όσα ισχυρίζεται ο παππούς ότι συνέβησαν: “Σπιλώνονται άδικα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και κυρίως το σχολείο μας”

Loading...


  • europalso   ideascentral