Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Νέα ενημέρωση – Λήγει η προθεσμία

: Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση εκπαιδευτικών Κορινθίας, δημοσιοποίησε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής για τις μεταθέσεις.

Ενημερώνουμε τους-τις συναδέλφους-ισσες σχετικά με τη διαδικασία των Μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή, σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά , αμοιβαίες (αυτές θα γίνουν μετά τις μεταθέσεις την Άνοιξη) και ΣΜΕΑΕ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 11-11-2021 έως 22-11-2021 στο .

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση οι νεοδιόριστοι και οι ευρισκόμενοι στη «διάθεση ΠΥΣΔΕ» συνάδελφοι καθώς και όσοι επιθυμούν βελτίωση θέσης (εσωτερική μετάθεση εντός ΠΥΣΔΕ), χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, που θα γίνουν ΜΕΤΑ τις μεταθέσεις, την άνοιξη, (πρώτα Ειδικές κατηγορίες, μετά υπεράριθμοι, μετά οι υπόλοιποι συγκρινόμενοι μεταξύ τους με μόρια μετάθεσης). Ανάκληση αίτησης μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέχρι 31/12. Μέσα στον Δεκέμβρη θα υπάρξει ανάρτηση των Πινάκων Μορίων για τους οποίους μπορούν να γίνουν ενστάσεις εντός 5 ημερών.

Για θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης απαιτείται γενικά υπηρεσία ενός έτους στην κατεχόμενη οργανική θέση πλην νεοδιόριστων που ισχύει η διετία και την οποίαν παλεύουμε να καταργήσουμε.

Κριτήρια για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών (ΠΔ50/96) είναι:

Ως ΕΑΚ ζητάμε-διεκδικούμε:

ip[
Exit mobile version