Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των νέων Οργανικών θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/02/2019 - 09:07 | Author: Newsroom Ipaidia

Όπως εγκαίρως είχαμε ενημερώσει, το Υπουργείο Παιδείας εκκινώντας τη διαδικασία σύστασης των νέων Οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τηρώντας την πρόβλεψη της παραγράφου 4, του άρθρου 34, του νόμου 3699/2008, απέστειλε στα Κ.Ε.Σ.Υ. πίνακα excel με τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. ανά Σ.Μ.Ε.Α.Ε., σύμφωνα με στοιχεία των Υπηρεσιών του και στοιχεία που αντλήθηκαν από το myschool στις 8/2.

Ενημερωτικό Σημείωμα από τον Αιρετό Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Βασίλη Βούγια

Τα Κ.Ε.Σ.Υ. θα υποβάλλουν τον πίνακα με καταγεγραμμένες στις σχετικές στήλες τις εισηγήσεις τους για προσθήκη ή αφαίρεση οργανικών θέσεων με σχετικό διαβιβαστικό στις οικείες Π.Δ.Ε, με τις εισηγήσεις τους για την ίδρυση νέων οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. αρμοδιότητάς τους, το αργότερο έως την Τρίτη 19/02/2019.

 

Ακολούθως οι Π.Δ.Ε. θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά τον πίνακα στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected] του ΥΠ.Π.Ε.Θ. έως και την Πέμπτη 21/02/2019.

 

Βέβαια το Υπουργείο, θα αξιοποιήσει επαρκώς τη γνωστή πρόταση της Επιτροπής, για σύσταση των νέων Οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε..

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως για τη σύσταση των νέων Οργανικών θέσεων θα χρειασθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση(Κ.Υ.Α.)των Υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών, όπως προβλέπει η παράγραφος 4, του άρθρου 34, του νόμου 3699/2008.

Loading...


  • europalso   ideascentral