: Κλειστά θα παραμείνουν τα σε κάποιες περιοχές της χώρας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ σε άλλες περιοχές θα ανοίξουν αργότερα.

Κλειστά σχολεία στην Εύβοια

Ο καιρός αγρίεψε με το χιόνι να φτάνει ακόμα και τους 40 πόντους σε χωριά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Κεντρική Εύβοια. Η χιονόπτωση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ, όπως αναφέρει το tvstar.

Εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων στη Στενή Ευβοίας για την Τετάρτη (15.12.2021).

Πού ανοίγουν αργότερα

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, την Τετάρτη  15 Δεκεμβρίου 2021 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.  Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.