ΙΕΠ: Παράταση στις αιτήσεις για επιμόρφωση στην Διαφοροποιημένη Διδασκαλία

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα εντάσσονται σε τμήματα της περιφερειακής ενότητας υπηρέτησης κατά σειρά προτεραιότητας της υποβληθείσας αίτησης.

Παρατείνεται η προθεσμία της πρόσκλησης εγγραφής και συμμετοχής στο Μητρώο του Ι.Ε.Π. για την Γ΄ Φάση της « σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (Δ.Δ.)», ΟΠΣ (MIS) 5032906 λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος ως τις 18-04-2022.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων και όλων των δομών της εκπαίδευσης με μόνη προϋπόθεση να είναι ενεργοί εκπαιδευτικοί.

Η επιμόρφωση αφορά σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών με ή χωρίς αναπηρίες, μαθητικών πληθυσμών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, π.χ. πρόσφυγες, Ρομά, σε συμπεριληπτικό πλαίσιο.

Η Επιμόρφωση υλοποιείται σε τρεις φάσεις ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα εντάσσονται σε τμήματα της περιφερειακής ενότητας υπηρέτησης κατά σειρά προτεραιότητας της υποβληθείσας αίτησης.

Προβλέπεται η υλοποίηση σε πρωινά (8.00-11.00) και απογευματινά τμήματα (17.00-20.00) και σε δύο περιόδους ως εξής:

 Υποβολή αιτήσεων: έως και 18-04-2022 και ώρα 13:00

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
Η διαδικασία υποβολής αίτησης αποτελείται από τρία στάδια:

α) Εγγραφή και είσοδο στο μητρώο του ΙΕΠ, 

β) Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων (Μενού Portfolio → Καρτέλα «Προσωπικά Στοιχεία»)

γ) Από το μενού Αιτήσεις επιλέγουμε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης → Συμπλήρωση απογραφικού δελτίου εισόδου (το οποίο βρίσκεται μαζί με την αίτηση) → Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Προσοχή: Παράλειψη ενός σταδίου σημαίνει μη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

ip[
Exit mobile version