Η Τρομοκρατία δεν μας σταματά, στο δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά

ipaidia thumbnail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ για τα εκπαιδευτικά συλλαλητήρια στις 2 Μάρτη

Η Τρομοκρατία δεν μας Σταματά, Στο Δρόμο του Αγώνα Βαδίζουμε Ξανά!

Καταγγέλλουμε την άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την αστυνομία που αντιμετώπισε τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς με βίαιους ξυλοδαρμούς και δακρυγόνα στο Υπουργείο Παιδείας. Όμως με αποφασιστικότητα οι συγκεντρωμένοι αψήφησαν και αντιμετώπισαν την κρατική καταστολή και εισέβαλαν στο υπουργείο Παιδείας όπου στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μαζικότατη συνέλευση αγώνα.

Καταγγέλλουμε επίσης τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ  και την παράταξη της ΔΑΚΕ(την οποία εκπροσωπεί) όπου έξω από το υπουργείο διατυμπάνιζε ότι «διεκδικούμε 7,500 διορισμούς εκπαιδευτικών», τη στιγμή που σήμερα εργάζονται περίπου 28.000 αναπληρωτές σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το πρώτο αγωνιστικό βήμα έγινε. Η συνέχεια πρέπει να είναι άμεση. Τα εκπαιδευτικά σωματεία πρέπει να καλέσουν στις αρχές της εβδομάδας γενικές συνελεύσεις που θα αποφασίσουν νέα απεργία και θα καλέσουν σε νέα συλλαλητήρια την Παρασκευή 9/3. Μέσα από τις συνελεύσεις να συγκροτηθούν κοινές  επιτροπές αγώνα αναπληρωτών- αδιόριστων και μόνιμων εκπαιδευτικών για την οργάνωση και την συνέχιση του αγώνα.

Εκπαιδευτικοί- γονείς και μαθητές να παλέψουμε μαζί για::

 

ip[
Exit mobile version