Η ΟΛΜΕ για τον ΟΟΣΑ

 Αγαπητέ κ. Macintyre,  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕσυνεδρίασε για να συζητήσει την πρόσκληση που απευθύνατε για μια συνάντηση της ΟΛΜΕ με τους δύο εμπειρογνώμονες του .

Η τελική μας εκτίμηση είναι ότι μια τέτοια συνάντηση δεν θα ήταν εποικοδομητική, δεδομένης της παραμορφωμένης εικόνας της ελληνικής εκπαίδευσης που έχει σκιαγραφήσει ο ΟΟΣΑ σε μία σειρά από εκθέσεις του, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τη μείωση της δημόσιας χρηματοδότησης για την εκπαίδευση και είχαν αρνητικές επιπτώσεις στην παρεχόμενη εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης ή συγχώνευσης σχολικών μονάδων, της αύξησης του εργασιακού φορτίου, της κατάργησης υποστηρικτικών δομών, της αύξησης του μεγέθους των τμημάτων.

Οι απόψεις και οι θέσεις της ΟΛΜΕ δεν είναι σε καμία περίπτωση μυστικές και αναμένουμε ότι με τη γνωστοποίησή τους σε σας, η μέχρι τώρα παραμορφωμένη απεικόνιση της ελληνικής εκπαίδευσης θα αλλάξει. Για τον σκοπό αυτό, θα θέλαμε να σας κοινοποιήσουμε τις θέσεις της ΟΛΜΕ και να σας παράσχουμε γραπτές απαντήσεις σε οποιεσδήποτετυχόν ερωτήσεις έχετε σχετικά με αυτό το ζήτημα.

 

ip[
Exit mobile version