ΓΕΑ: Πίνακας υποψηφίων σε Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με ελλιπή δικαιολογητικά

Στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου (www.haf.gr) αναρτήθηκε η με αλφαβητική σειρά κατάσταση των υποψηφίων για τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν μόνο ταχυδρομικά, τα ελλείποντα-ελλιπή , μέχρι τις 5 Ιουνίου 2018 (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη ΔΑΕ), στη ΔΑΕ και στη διεύθυνση:

Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1)

ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ

ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΓΑ 1010

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναφέρεται η ανάλογη επιθυμία. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώνονται-υπογράφονται (απαραίτητη θεώρηση για το γνήσιο της/των υπογραφής/-ών), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος ή από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 – 133, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 7:30 έως τις 15:00.

Επισημαίνεται, ότι όσοι εκ των υποψηφίων έχουν υποβάλλει μαζί με την αίτηση-υπεύθυνη Δήλωση, το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης (υπόδειγμα 5 της ΕΔΥΕΘΑ 13/2018), καθώς και τις υγειονομικές εξετάσεις, πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ανωτέρω τηλέφωνα για περαιτέρω οδηγίες.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !