ΕΟΠΠΕΠ: Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων μη Τυπικής Εκπαίδευσης 1η περίοδος 2017

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού () ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας διεξαγωγής των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2017.

Όλοι οι δικαιούχοι συμμετοχής στις εξετάσεις καλούνται να επιλέξουν / δηλώσουν Εξεταστικό Κέντρο και Ημερομηνία Εξετάσεων, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

από 15-05-2017, και ώρα 14:00 μ.μ. έως και 24-05-2017 και ώρα 23:59 μ.μ.

Δικαιούχοι συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας, 1ης περιόδου 2017 είναι:

Ο Οργανισμός διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της δηλωθείσας επιθυμητής ημερομηνίας εξέτασης ή και μετακίνησης του υποψηφίου από το αρχικά δηλωθέν Εξεταστικό Κέντρο σε άλλο, προκειμένου να συγκροτηθούν με αρτιότητα τμήματα υποψηφίων ή και για λόγους ανωτέρας βίας. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά.

Για τη διευκόλυνση της προετοιμασίας των υποψηφίων, αναρτώνται μαζί με την παρούσα ανακοίνωση και οι σχετικές «». Υπενθυμίζεται ότι η «Τράπεζα Θεμάτων» είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στη θέση:

Με αποφάσεις του Προέδρου του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων, θα ρυθμίζονται περαιτέρω διαδικαστικά ζητήματα και θα αναρτώνται σχετικές ανακοινώσεις στον διαδικτυακό τόπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ip[
Exit mobile version