ΕΛΜΕ Χανίων: Τακτική συνέλευση και εκλογή αντιπροσώπων στο 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

ipaidia thumbnail

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές της ΕΛΜΕ Χανίων για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21/05/2019. Υπενθυμίζουμε ότι για τη διαδικασία αυτή προβλέπεται συνδικαλιστική άδεια την οποία έχουμε ζητήσει και έχει εγκρίνει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας η συμμετοχή στην συνέλευση αλλά ταυτόχρονα ηθική, συναδελφική και πολιτική μας υποχρέωση.

Για την έγκαιρη προετοιμασία των εκλογών (εκτύπωση ψηφοδελτίων, κλπ), η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων είναι το Σάββατο 18/05/2019. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων (ψηφοδέλτιο, ή μεμονωμένος υποψήφιος) μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης (στον Πρόεδρο ή στη Γ. Γραμματέα), ή στα γραφεία της ΕΛΜΕ την ημέρα συνεδρίασης του ΔΣ (Σάββατο 18/5, 13.00μ.μ), είτε να αποσταλούν ηλεκτρονικά σε συνημμένο αρχείο στο mail της ΕΛΜΕ elmechanion@gmail.com (Σάββατο 18/5, 13.00μ.μ). Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2018-2019. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ και των εκλογών.

Η Τακτική Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/05/2019 στις 09:00 πμ. στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων ενώ στις 12:00 – 20:00μμ θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

· Απολογισμός της δράσης του ΔΣ της ΟΛΜΕ στη διετία 2017-2019.

· Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου την επόμενη περίοδο.

· Πρόγραμμα δράσης.

Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές. Η συμμετοχή στις εκλογές καθορίζει και τον αριθμό των αντιπροσώπων που θα εκλέξει η ΕΛΜΕ Χανίων στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, αλλά και τις ψήφους της ΕΛΜΕ στις Γ.Σ. Προέδρων της ΟΛΜΕ.

ip[
Exit mobile version