Εγκαίνια της έκθεσης «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί»

Εγκαινιάστηκε χθές, 07.02.2018, από τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη η έκθεση με έργα μαθητών των ΕΠΑ.Λ. από όλους τους τομείς με τίτλο «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί».

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, προσπάθεια που, όπως τόνισε ο Υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης στην ομιλία του, περιλαμβάνει τους εξής 4 στόχους:

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, Τάσος Πρατσόλης, Δημήτρης Ρίζος και Χρυσούλα Κατσαβριά, καθώς και αντιπροσωπεία του κόμματος των ΑΝΕΛ. Παρόντες ήταν επίσης οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης Μπ. Λόντος, Π. Ανανιάδης, Π. Κεραμάρης, Κ. Κωσταντόπουλος, Α. Φωτεινού, Ε. Αναστασοπούλου, Κ. Γκούσης, Κ. Γιαννόπουλος, Χ. Δημητρίου, Π. Πετρόπουλος, Α. Καλάργαλης, Β. Καραγιάννης και Γ. Τερζάκης, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής Ι. Ψίνα, Α. Φαλούκας, Θ. Αλεξόπουλος, Α. Βαρελάς, Στ. Καπέλλας, Ν. Μουμούρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Πέτρος Δαμιανός, η Διευθύντρια Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ΟΑΕΔ Νατάσσα Σακκά, ο πρόεδρος της Α.Σ.Π.Α.Ι.Τ.Ε. Γ. Σαριδάκης, η πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Καθηγήτρια Ε.Παπαδοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του ΙΕΠ Π. Χαραμής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Θ. Παπαδόπουλο, ενώ εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη προσέλευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

ip[
Exit mobile version