Οι αιτήσεις για τις εγγραφές στα γινιονται ψηφιακά στο μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) και το proti-eggrafi.services.gov.gr.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα και συγκεκριμένα στα νηπιαγωγεία μέσω του Taxisnet, ενώ μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 14.720 αιτήσεις στο

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή προκειμένου να κάνετε εγγραφή παιδιών που για πρώτη φορά θα φοιτήσουν σε δημόσιο νηπιαγωγείο και τα οποία δεν είναι ήδη εγγεγραμμένα σε άλλη σχολική μονάδα.

Οι αιτήσεις εγγραφής για τη χρονιά 2020-21 γίνονται από 15 μέχρι 30 Μαΐου. Σημειώνεται πως η επιλογή εγγραφής δε συνδέεται με τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Πώς να κάνετε αίτηση

Ο γονέας – κηδεμόνας, αφού αυθεντικοποιηθεί με τους κωδικούς στο TaxisNet, με απλά βήματα θα επιλέξει το νηπιαγωγείο που αντιστοιχεί στην διεύθυνση κατοικίας του και θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του νηπίου, καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία που απαιτούνται, μέσω της πλατφόρμας .

Οι αιτούντες γονείς θα ενημερώνονται μέσω SMS για την εξέλιξη της αίτησής τους, καθώς και για κάθε πιθανή διόρθωση που θα διαπιστώνεται ότι χρειάζεται, βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο επικοινωνίας του πολίτη με το κράτος.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ