ΕΕΤΑΑ: Διευκρινίσεις για τον αποκλεισμό ΑμεΑ και τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2020: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις στο eetaa.gr

: Σε ανακοίνωσή της η δίνει απάντηση στα ερωτήματα  για τα περί «αποκλεισμού » από τις δομές του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το έτος 2017-2018» . Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή της:

Με αφορμή ερωτήματα περί «αποκλεισμού ΑμεΑ» από τις δομές του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το έτος 2017-2018» και έχοντας υπόψη και την πρακτική των τελευταίων ετών, η διευκρινίζει τα εξής :

2. Αιτούντες/σες με παιδιά , τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν σε δομές των Κατηγοριών Β3 και Δ, δύνανται να τοποθετηθούν σε δομές άλλης κατηγορίας (κατόπιν σχετικής συνεννόησης και βεβαίωσης αποδοχής από αυτές) με αντίστοιχη προσαρμογή του ύψους του voucher, βάσει της νέας θέσης. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν εφαρμόζονται οι προβλεπόμενες εξαιρέσεις (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, εργασιακή κατάσταση κ.λπ) για τους/τις αιτούντες/σες αυτούς.

3. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την .

[embeddoc url=”https://www.ipaidia.gr/wp-content/uploads/2017/07/24072017_anakoinosis_kataggelies_AMEA.pdf” download=”all”]

ip[
Exit mobile version