Δήμαρχος Ιλίου: «Όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα και ασφαλή να υποδεχτούν τους μαθητές»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/08/2020 - 19:27 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Στον Δήμο Ιλίου γίνονται καθημερινά οι εργασίες επισκευής και συντήρησης όλων των σχολικών μονάδων, τόσο στους εσωτερικούς χώρους όσο και στους προαύλιους, ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 7/9.

Μεταξύ άλλων, έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες υγρομόνωσης, αποκατάστασης και ελαιοχρωματισμών σε προσόψεις και εσωτερικούς χώρους, καθώς και αναβάθμιση στους χώρους υγιεινής.

«Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας προβλέπει άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου, με τα δεδομένα να αξιολογούνται διαρκώς. Αναμένοντας την επιτροπή των ειδικών του ΕΟΔΥ να καθορίσει τα αναλυτικά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν, πραγματοποιήσαμε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Φερεντίνο, εξαιρετικά νωρίς, τις καθιερωμένες συντηρήσεις και επισκευές όπου χρειαζόταν, ώστε όλα τα σχολεία να είναι απολύτως έτοιμα και ασφαλή για να υποδεχτούν τους μαθητές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: