Δήλωση αδειών στο MySchool – Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις
– Εργαζόμενος κωλύεται να προσέλθει στην εργασία του και ενημερώνει τον Διευθυντή του για την αδυναμία αυτή την ίδια ημέρα. Πώς δηλώνεται αυτό στο myschool?
Επειδή κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει αν η απουσία θα είναι μεμονωμένη ή θα έχει και συνέχεια, ο Διευθυντής του Φορέα δηλώνει Απουσία την συγκεκριμένη ημέρα για τον εργαζόμενο.

Εάν ο εργαζόμενος προσέλθει κανονικά την επόμενη εργάσιμη ημέρα, τότε λογικά αποφασίζει το είδος της άδειας που θα λάβει. Οπότε μπορεί να γίνει επεξεργασία της Απουσίας που είχε δηλωθεί και να επιλεγεί ο τύπος της άδειας. Μετά ακολουθεί η υποβολή της (και η έγκρισή/απόρριψή της). Εάν, όμως, δεν προσέλθει ούτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα, τότε πρέπει να δηλωθεί απουσία του και 2η ημέρα. Αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους (αποδεκτοί και οι 2): α. επεξεργασία της Απουσίας της 1ης ημέρας ώστε να αλλάξουν οι ημέρες από 1 σε 2. β. δήλωση και 2ης (ξεχωριστής) απουσίας για την 2η ημέρα. Όταν προσδιοριστεί το είδος της άδειας που θα αιτηθεί ο εργαζόμενος, τότε διαγράφεται η απουσία (ή οι απουσίες, αν έχουν δηλωθεί διακριτά) και συντάσσεται αίτηση με τον κατάλληλο τύπο άδειας. Μετά ακολουθεί η υποβολή της (και η έγκρισή/απόρριψή της).

ip[
Exit mobile version