Διήμερο στη Βουλή με ομιλίες για την παιδεία ( πρόγραμμα )

Την Τρίτη 29/7/2014 στη Βουλή, ο Υπουργός Παιδείας θα μιλήσει για Ειδική Αγωγή, αναπληρωτές, υπηρεσιακές μεταβολές, μεταθέσεις, Τράπεζα Θεμάτων, αξιολόγηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Χώρος Συνεδρίασης Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αναπληρωτές καθηγητές, τράπεζα θεμάτων, ύλη Α & Β Λυκείου, ειδική αγωγή, υπηρεσιακές μεταβολές – μεταθέσεις – βαθμός πρόσβασης, χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης).
Επιτροπή
Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
Ημερομηνία – Ώρα
31/07/2014 10:30
Χώρος Συνεδρίασης
Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)
Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, για θέματα δια βίου μάθησης, έρευνας, τεχνολογίας και οικονομικά θέματα παιδείας.
http://seepea-stella.blogspot.gr/
……………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα ενημερώσει αύριο στις 15.00 ο Υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος. Η ενημέρωση θα αφορά θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πιο αναλυτικά η ενημέρωση αφορά τα ακόλουθα:
  1. Αναπληρωτές καθηγητές
  2. Τράπεζα θεμάτων
  3. ύλη Α & Β Λυκείου
  4. ειδική αγωγή
  5. υπηρεσιακές μεταβολές – μεταθέσεις – βαθμός πρόσβασης
  6. χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης

Επίσης την Πέμπτη 31/7 και ώρα 10.30 ο κ. Λοβέρδος θα ενημερώσει την Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για θέματα δια βίου μάθησης, έρευνας, τεχνολογίας και οικονομικά θέματα για την παιδεία.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr

ip[
Exit mobile version