“Δεν έχει θέση στα σχολεία μας το δηλητήριο και το μίσος των εθμικιστών”

ipaidia thumbnail

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ! ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΑΣΕ

Έξω οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα από τα σχολεία μας.

Να «φάνε πόρτα» από τα σχολεία όλοι όσοι με δόλιο τρόπο επιδιώκουν να παρασύρουν τους μαθητές μας, κάτω από την κουκούλα τη ανωνυμίας και των  ανυπόγραφων καλεσμάτων, σε ενέργειες και δράσεις που σχεδιάζονται από τους υπόδικους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και από διάφορα εθνικιστικά site, που τις προηγούμενες μέρες υμνούσαν τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, τον Χίτλερ και κάθε λογής κατακάθι της Ιστορίας.

Αποκαλύπτουμε το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού!

Η απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που αποδεικνύεται ένα πραγματικό πλυντήριο που ξεπλένει τους Αμερικάνους, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., είναι η ενίσχυση της πάλης ενάντια στο ΝΑΤΟ , τις ΗΠΑ και της Ε.Ε. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι απαράδεκτη. Διατηρεί το σπέρμα του αλυτρωτισμού γιατί υιοθετεί την ανιστόρητη θέση περί «μακεδονικού έθνους και γλώσσας». Βασικό σκοπό έχει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Εξίσου

Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού και όχι το δηλητήριο του εθνικισμού! Εχθροί μας δεν  είναι οι γείτονες λαοί είναι οι βάσεις και οι ΝΑΤΟικοί!

Δυναμώνουμε τον αγώνα για τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δυναμώνουμε την πάλη απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το Λύκειο και για όλα τα οξυμμένα προβλήματα των σχολείων. Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει ο αποπροσανατολισμός που επιχειρείται και τελικά βολεύει την κυβέρνηση.

Το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Όσο δυναμώνει το εργατικό-λαϊκό κίνημα και το ταξικό του περιεχόμενο, θα απομονώνεται η επιρροή των φασιστικών κι εθνικιστικών οργανώσεων, θα αποκαλύπτεται ο ρόλος τους στις συνειδήσεις των εργαζομένων.

Καλούμε τις ΕΛΜΕ με αποφάσεις να αναλάβουν δράση και να καλύψουν όλους τους συναδέλφους!

ip[
Exit mobile version