ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ του Θέμη Κοτσιφάκη «Από το ’04 στο ’14. Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση: διαθέσιμη για διάλυση»

Πραγματοποιήθηκε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, στις 6.30 μ.μ., στην ΕΣΗΕΑ εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Θέμη Κοτσιφάκη, προέδρου του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Τμήματος (ETUCE) της EducationInternational, με τίτλο: «Από το ’04 στο ’14. Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση: διαθέσιμη για διάλυση».
Το βιβλίο παρουσίασαν οι: ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ, αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ΝΙΚΟΣ ΚΙΚΑΚΗΣ, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ, εκπαιδευτικός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, και ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΗΣ, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ. Τη συζήτηση συντόνισε η ΜΑΧΗ ΝΙΚΟΛΑΡΑ, δημοσιογράφος της ΕΡΤ.
Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων: ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννα Γαϊτάνη, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νικόλαος Μαρκάτος, ο Γρηγόρης Καλομοίρης μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, ο γ.γ. της ΟΛΜΕ Γιώργος Δεμερδεσλής, η αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ Ελένη Ζωγραφάκη, ο ταμίας της ΟΛΜΕ Βασίλης Τζαφάς, ο πρόεδρος της ΠΕΣΣ Γιώργος Αλεξανδράτος, ο καθηγητής Ιστορίας της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης, πολλοί πρόεδροι και μέλη ΔΣ ΕΛΜΕ, μέλη του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ και αιρετοί στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Αθήνα, 2-3-2015
ip[
Exit mobile version