ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΘΗΝΑΣ

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλ – Fax 5910896 Αιγάλεω 14/9/2013

Θέμα: Απεργιακό Πρόγραμμα δράσης της Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά την συνεδρίαση της Απεργιακής Επιτροπής την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη, αποφασίστηκαν τα παρακάτω για την λειτουργική αμεσότητα και την καίρια αποτελεσματικότητα της απεργίας μας.

  1. Η απεργιακή μας κινητοποίηση – οφείλουμε! – να έχει ποσοτικά χαρακτηριστικά (συμμετοχή όλων!) και ποιοτικά (δημιουργία συμμαχιών με γονείς, μαθητές, σωματεία, κοινωνία). Κάθε μέρα της πενθήμερης απεργιακής μας κινητοποίησης η Απεργιακή επιτροπή θα συνεδριάζει στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ από τις 20:00 οργανώνοντας ποικίλες δράσεις.
  2. Καθημερινή δράση ατομική μα και κάθε Συλλόγου Διδασκόντων, με την αμέριστη συμμετοχή του ΔΣ της ΕΛΜΕ και της Απεργιακής Επιτροπής, στις γειτονιές του Αιγάλεω, του Χαϊδαρίου και της Αγίας Βαρβάρας. Η άμεση συζήτηση – διάλογος σε κάθε σχολείο, σε κάθε σύλλογο διδασκόντων, στην τοπική κοινωνία αποσκοπεί στην ενημέρωση όλων για τα προβλήματα του Δημόσιου Σχολείου.
  3. Διακίνηση και παρουσίαση υλικού απεργιακής κινητοποίησης (αφίσες, πανό, επιστολές, κείμενα ΕΛΜΕ – ΟΛΜΕ), με τραπεζάκια σε κεντρικά σημεία των Δήμων.
  4. Τα ποσοστά απεργίας θα καταγράφονται καθημερινά ανά σχολείο από επιτροπή στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ μετά από επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες.
  5. Ενίσχυση του Απεργιακού Ταμείου Αλληλεγγύης.

Με θέση και βάση τα παραπάνω οργανώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης απεργιακής εβδομάδας:

üΔημόσιο και Δωρεάν Σχολείο για όλα τα παιδιά!

üΣταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους!

üΌλοι στην Απεργία-Όλοι στον αγώνα!

Κυριακή 15/9/2013

Δευτέρα 16/9/2013: 1η ημέρα απεργίας

Τρίτη 17/9/2013: 2η ημέρα απεργίας:

Τετάρτη 18/9/2013: 3η ημέρα απεργίας:

Πέμπτη 19/9/2013: 4η ημέρα απεργίας:

Παρασκευή 20/9/2013: 5η ημέρα απεργίας:

Αντιστεκόμαστε στη διάλυση του δημόσιου σχολείου. Με μαζικούς ενωτικούς αγώνες ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την πολιτική .

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος

Κορδής Νεκτάριος

Ο Γεν. Γραμματέας

Σταθόπουλος Ανδρέας

ip[
Exit mobile version