14-10-16 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/10/2016 - 18:21 | Author: Newsroom Ipaidia
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Πανεπιστημίου 59, 7ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, τηλ.: 6987227384

e
mail: poseepea@yahoo.gr , ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr/

Αθήνα, 14-10-2016

Αρ. Πρωτ.: 69

Κοινοποιούμενη προς: Δ/ντή Ε.Α.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ.,κο Π.Κασσιανό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Φτάσαμε στα μέσα Οκτωβρίου της σχολικής χρονιάς 2016-2017 και ακόμη δεν έχουν προσληφθεί όλοι οι αναπληρωτές του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Αντιθέτως, σε ό,τι αφορά στο Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (τη δεύτερη μεγαλύτερη σε μαθητικό πληθυσμό περιφέρεια της επικράτειας) δεν έχουν ακόμη κυρωθεί οι οριστικοί πίνακες. Σε ό,τι αφορά στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, μόνο για τον κλάδο ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών έχουν ανακοινωθεί οι οριστικοί πίνακες κατάταξης σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, ωστόσο σε πολλές εξ’ αυτών ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι αντίστοιχες προσλήψεις. Επιπλέον, για τους υπόλοιπους κλάδους του Ε.Ε.Π., στην πλειοψηφία των Π.Δ.Ε., μέχρι σήμερα 14 Οκτωβρίου, δεν έχουν καν οριστικοποιηθεί οι τελικοί πίνακες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, καμία Υπηρεσία (Υπουργείο, Α.Σ.Ε.Π., Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης) δε δικαιούται να ολιγωρεί και να εφησυχάζει, αλλά και κανένας παράγοντας (επίσημος ή ανεπίσημος) δε δικαιούται να δημιουργεί εντυπώσεις, έως τη στιγμή που θα έχει τοποθετηθεί και ο τελευταίος αναπληρωτής Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στη θέση εργασίας του ώστε κάθε δομή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης να μπορεί να λειτουργεί με πλήρη σύνθεση προσωπικού. alt
Loading...


  • europalso   ideascentral