06-07-14 Απάντηση σε δημοσίευμα εφημερίδας «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/07/2014 - 15:34 | Author: Newsroom Ipaidia

Δελτίο Τύπου

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε δημοσίευμα εφημερίδας «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Κύριε Διευθυντά,

Σχετικά με το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Ηράκλειο, σας παρακαλούμε να λάβετε υπ'

όψιν σας τα εξής:
α. Ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους, και προς αποφυγήν των γνωστών προβλημάτων, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά επισκέψεις του υπουργού, ειδικά στη νησιωτική Ελλάδα, αλλά και στις περιοχές που σημειώθηκαν προβλήματα.
β. Στο Ηράκλειο Κρήτης, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του υπουργείου σύσκεψη του περιφερειακού διευθυντή και των διευθυντών εκπαίδευσης και των τεσσάρων νομών. Στην πολύωρη αυτή σύσκεψη εντοπίστηκαν προβλήματα προς άμεση επίλυση κι επιχειρήθηκε ο προγραμματισμός μιας καλύτερης έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς. Σας παρακαλώ να σημειώσετε, πως, όπως υπογράμμιζαν τα ανωτέρω στελέχη της εκπαίδευσης, τέτοια σύσκεψη δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν και πως ως υπουργείο σχεδιάζουμε να επισκεφθούμε και τις δώδεκα εκτός κέντρου εκπαιδευτικές περιφέρειες.
γ. Πέραν, ωστόσο, αυτής της κεντρικής σύσκεψης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού υπήρξαν και άλλες σχετικές με την εκπαίδευση δραστηριότητες, οι οποίες άλλωστε καλύφθηκαν από τον τοπικό τύπο.
δ. Τέλος, επειδή τα απαξιωτικά και άδικα σχόλια της εφημερίδας σας στηρίχτηκαν σε κάποιο "κοσμικό" γεγονός, διευκρινίζουμε πως αργά το βράδυ, ο Α. Λοβέρδος, στον ελεύθερο χρόνο του, επισκέφτηκε σε μιτάτο των Ανωγείων φιλική του οικογένεια, που διοργάνωνε ανοικτή εκδήλωση, η οποία μάλιστα λόγω πένθους δεν είχε μουσική.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral