Κίνδυνος σαλμονέλλας στις κομμένες σαλάτες

Όσο οι γυναίκες έχουν ολοένα και λιγότερο χρόνο για να αφιερώσουν στην κουζίνα, οι έτοιμες συσκευασμένες σαλάτες κερδίζουν διαρκώς έδαφος. Χρησιμοποιούνται επίσης εκτατεμένα στα fast food και στα γεύματα των αεροπορικών εταιρειών. Νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Λέστερ δείχνει ωστόσο, ότι οι μικρές βλάβες στα φύλλα της σαλάτας που κόβεται και συσκευάζεται κομμένη, μπορεί να ενθαρρύνει την παρουσία σαλμονέλας.

ip[
Exit mobile version