Σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1+ ρίχνει το φταίξιμο στην εταιρεία στην οποία ανέθεσε την δημιουργία της πλατφόρμας.

Ωστόσο, όσοι έγιναν συνδρομητές αλλά και όσοι θα γίνουν μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου θα λάβουν επιπλέον 3 μήνες δώρο.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος θα μεταδίδονται παράλληλα και από την ελεύθερη συχνότητα. Ωστόσο για τους αγώνες που θα μεταδίδονται την ίδια χρονική στιγμή, ο Ant1+ ανέφερε ότι ο ένας από τους αγώνες θα παίζει στην επί πληρωμή πλατφόρμα.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, θα λάβουν αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Στους όρους χρήσης του Ant1+ αναφέρεται ξεκάθαρα επίσης ότι παραιτείστε από το δικαίωμα υπαναχώρησης:

Αναγνωρίζετε ότι έπειτα από την εγγραφή και την επιβεβαίωση αγοράς ή και χρήσης του περιεχομένου της Υπηρεσίας ΑΝΤ1+, παραιτείστε από το δικαίωμα υπαναχώρησης.