Μετά το μπουγατσάν, το… υβριδικό γλυκό, διασταύρωση της περίφημης μπουγάτσας Θεσσαλονίκης και του κρουασάν, άλλο ένα γλυκό που έφτιαξαν «πολυμήχανοι» ζαχαροπλάστες από τη Βόρειο Ελλάδα κάνει θραύση τελευταία. Πρόκειται για το σουβλάκι-τουλουμπάκι.
Το ιδιαίτερο γλύκισμα που πλέον έχει βρει τη θέση του στις αγαπημένες επιλογές τόσο των κατοίκων της Ξάνθης όσο και των επισκεπτών της πόλης, καθώς διεγείρει με έναν εκπληκτικά μοναδικό τρόπο τον ουρανίσκο όσων έχουν την τύχη να το γευτούν ενώ και μόνο η εντυπωσιακή του όψη… προκαλεί και τους πιο δύσπιστους να το δοκιμάσουν.