Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της καταγγελίας της ενός 4χρονου αγοριού από 31χρονο νηπιαγωγό, στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων του, ο ανήλικος φέρεται να κακοποιήθηκε στις τουαλέτες του σχολείου του από τον 31χρονο, ενώ στη συνέχεια εξιστόρησε τα όσα έζησε στη μητέρα του με αποτέλεσμα να επιληφθούν οι Αρχές.

Ο 4χρονος βρέθηκε ενώπιον ψυχολόγου της Αστυνομίας και περιέγραψε τα όσα βίωσε στις τουαλέτες του σχολείου του. Όπως είπε το παιδάκι στον ψυχολόγο και στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ., βρισκόταν στην τουαλέτα του σχολείου του όταν είδε τον δάσκαλο να μπαίνει στον χώρο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο νηπιαγωγός έβγαλε έξω το γεννητικό του μόριο και να το ακούμπησε πάνω του.

Παράλληλα το παιδάκι αποκάλυψε πως είχε ξαναπάει με τον εν λόγω άνθρωπο στην τουαλέτα χωρίς όμως να συμβεί τίποτα.

«Απέφευγε να πάει στην τουαλέτα»

Σοκ προκαλεί όμως και η κατάθεση της μητέρας του παιδιού η οποία τόνισε πως όλα ξεκίνησαν όταν παρατήρησε πως ο γιος της απέφευγε να πάει στην τουαλέτα.

Όταν άρχισε να του κάνει ερωτήσεις, ο μικρός της εκμυστηρεύτηκε πως ο δάσκαλος τον είχε πάρει από το χέρι και τον πήγε με το ζόρι στην τουαλέτα. Εκεί, όπως είπε, του κατέβασε τα εσώρουχα και του έπιασε το μόριο του την ώρα που ουρούσε. Στη συνέχεια η γυναίκα κατέθεσε ότι, σύμφωνα με τα όσα της είπε ο γιος της, ο δάσκαλος είχε πάρει και μία μπανανόφλουδα την οποία «ακούμπησε στον πωπό του».

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα»Ο πατέρας του παιδιού, που κατήγγειλε μαζί με τη σύζυγό του το περιστατικό, μίλησε στο Mega με τις περιγραφές του να σοκάρουν.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου, ‘Μαμά πήγα στο μπάνιο…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο.’Με πήγε ο κύριος …, μαμά», δήλωσε.

«’Ο κύριος …;… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε. Λέει: Με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνε λέει,διάφορα … στον … μου», πρόσθεσε ο πατέρας.

Ενώ κατέληξε, λέγοντας: «Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το Χαμόγελο του παιδιού, τους ρώτησα πώς να κινηθώ, μου λέει: ‘Πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση’. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι από ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία».

Αρνείται πλήρως τις κατηγορίες ο νηπιαγωγός

Από τη μεριά του ο νηπιαγωγός, μέσω της δικηγόρου του κυρίας Έφης Λακμέτα, αρνείται πλήρως τις κατηγορίες.

Όπως είπε η κυρία Λακμέτα, μιλώντας στο Newsbomb, «ο λόγος που βγαίνουμε και μιλάμε είναι για να μη υπάρχει παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Ότι έχουν καταθέσει οι γονείς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει καταθέσει το παιδί και όλοι οι ισχυρισμοί τους συλλήβδην έχουν καταρριφθεί από τον ιατροδικαστή που εξέτασε το παιδί αλλά και από τον παιδοψυχίατρο.

Το παιδί αρνείται διαδοχικά σε πολλές ερωτήσεις την ύπαρξη παρέμβασης, παραβίασης, παρενόχλησης οποιαδήποτε μορφής από τον εν λόγω άνθρωπο. Και όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με αυτά που λέει το παιδί. Και όλα αυτά έχουν καταρριφθεί από αυτά που λέει ο ιατροδικαστής. Δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος στο σώμα του παιδιού που να δείχνει παραβίαση ή κακοποίηση. Από τη πρώτη στιγμή είναι μαζί μας και το νηπιαγωγείο και το προσωπικό καθαριότητας αλλά και οι γονείς των υπολοίπων παιδιών κάτι που είναι σπάνιο να έρχονται γονείς υπέρ του νηπιαγωγού που κατηγορείται για τέτοια πράγματα»