Η συγκλονιστική ιστορία του Martin Pistorius

ipaidia thumbnail

Για 12 χρόνια ο Martin Pistorius βρισκόταν σε κατάσταση “φυτού”. Δεν μπορούσε να κινηθεί ή να μιλήσει. Μπορούσε όμως να ακούσει τα πάντα. Μέχρι και τη μητέρα του που ευχήθηκε να πέθαινε.

Ένιωθε όμως να του λείπει κάτι. Η αγάπη. Όταν συνάντησε την Joanna το 2008 αναρωτήθηκε αν θα της είναι αδιάφορος όπως σε όλες τις άλλες γυναίκες που είχε γνωρίσει.
Η αδερφή του είχε μετακομίσει στην Αγγλία όπου γνώρισε την Joanna, κοινωνική λειτουργό, και της γνώρισε τον αδερφό της σε μια βιντεοκλήση.
Άρχισαν να ανταλλάσουν email σε τακτική βάση μέχρι να συναντηθούν από κοντά. “Δουλεύω με άτομα με αναπηρία και ήξερα ότι ο Martin ήταν πολύ ιδιαίτερος.
Είχα σχέσεις αλλά συνάντησα έναν πολύ ασυνήθιστο και συναρπαστικό άνθρωπο. Με θυμώνει ορισμένες φορές που αναφέρονται σε εμένα σαν να είμαι φροντιστής του.
Είμαι η γυναίκα του. Το μυαλό του είναι απίστευτο και μαθαίνω από αυτόν συνέχεια”, σημειώνει η Joanna.
Ο Martin της έκανε πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο του 2008 και παντρεύτηκαν το 2009. Ζουν στην Αγγλία όπου ο Martin εργάζεται ως σχεδιαστής ιστοσελίδων.
“Με δίδαξε να κατανοήσω το αληθινό νόημα της Βίβλου. Υπάρχουν τρία πράγματα που διαρκούν. Η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι η αγάπη”, σημείωσε ο Martin.

ip[
Exit mobile version