Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να μην τρως τα νύχια σου

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/01/2015 - 18:29 | Author: Newsroom Ipaidia
Ζηλεύουμε τα ωραία νύχια, αλλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Όταν ξεκινάμε να τα τρώμε δεν σταματάμε και όταν πρέπει να παρουσιαστούμε σε κάποιο γάμο, βάφτιση ή σε μια κοινωνική εκδήλωση στενοχωριόμαστε που δεν έχουμε ωραία νύχια.
Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να κόψουμε αυτή τη συνήθεια.

1.Προτίμησε μία καραμέλα αντί για τα νύχια σου.


Πριν βάλεις στο στόμα σου τα νύχια σου, καλό είναι να ψάξεις σε τσάντες και τσέπες, αν έχεις κάτι να μασουλήσεις. Οι τσίχλες και οι καραμέλες είναι οι πιο καθησυχαστικές επιλογές.

2.Βρες έναν εναλλακτικό τρόπο θεραπείας.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, για κάποιους το δάγκωμα των νυχιών είναι καταπραϋντικό. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν και παράλληλα μειώνουν το άγχος τους. Για να αλλάξει λοιπόν αυτό, μπορούμε να πίνουμε βότανα και τσάι με καταπραϋντικές μυρωδιές και γενικά ροφήματα.

3.Κάνε μια φορά την εβδομάδα manicure.

Προσπάθησε να κρατάς τα νύχια σου περιποιημένα και καθαρά. Για το λόγο αυτό κάνε μια φορά την εβδομάδα manicure. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός του ότι ξέρουμε ότι έχουμε ραντεβού με την αισθητικό μας(άρα δεν τα δαγκώνουμε) έπειτα δεν τα καταστρέφουμε γιατί λυπόμαστε την διαδικασία.

4. Απόσπασε τον εαυτό σου.


Αν θέλεις να κάνεις κάτι με τα χέρια μας, κάνε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το να τα τρως. Μπορείς να αγοράσεις μια μικρή μπάλα για το άγχος ή να ξεκινήσουμε καινούριες δραστηριότητες.( Ράψιμο, βελονάκι, ζωγραφική)

5. Αναζήτησε θεραπεία.


Αν έχεις φτάσει σε σημείο που ματώνουμε τα νύχια σου, και δεν μπορείς να το ελέγξεις και αυτό συμβαίνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να ζητήσουμε θεραπεία. Μια αρχή θα ήταν ένα είδος διαλογισμού. Αν δεν πιάνει όμως μπορείς να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.
Loading...
  • europalso

    ideascentral