Το πιο απλό πράγμα στη μαγειρική είναι να χαρίσουμε γεύση και νοστιμιά στο φαγητό μας με λίγο πασπάλισμα αλατιού, όταν νιώσουμε ότι του λείπει «κάτι». Αυτό το «κάτι», όμως, μπορούμε να το βρούμε χρησιμοποιώντας άλλες εναλλακτικές έναντι του αλατιού, το οποίο συνδέεται αρκετά με την αρτηριακή πίεση και κατ’ επέκταση με την υγεία της καρδιάς.
7 τρόποι να δώσετε γεύση στο φαγητό χωρίς αλάτι
Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News
Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr
Διαβάστε Ακόμα
ΟΛΜΕ για σχολεία: Πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τα πολυάριθμα τμήματα
23/09/2020 - 10:52Τι συζήτησαν ο Τσίπρας και ο Πρωθυπουργός της Μάλτας
01/03/2017 - 16:19Οριστικό κλείσιμο στα καταστήματα Μαρινόπουλος την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου
26/02/2017 - 11:37Σύνδρομο Σιόγκρεν: Τα κύρια συμπτώματά του και πώς αντιμετωπίζονται
21/02/2017 - 08:13Η λύση για τη Κοιλιοκάκη & δυσανεξία στη γλουτένη είναι η αλλαγή διατροφης!
18/02/2017 - 21:13
Στην Κατηγορία : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ