Τι έγινε πριν μια εβδομάδα σε της Λάρισας – Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γονείς μαθητών καβγάδισαν αγρίως και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε γυμνάσιο της συνοικίας Χαραυγή όταν οι γονείς δύο μαθητών άρχισαν, σύμφωνα με καταγγελία στο onlarissa, να τσακώνονται, εκτοξεύοντας ύβρεις μεταξύ τους, την στιγμή που ήταν παρόν τα παιδιά τους. Μάλιστα και άλλοι μαθητές έγιναν μάρτυρες του περιστατικού καθώς εκείνη την ώρα σχολούσαν.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, ενώ από τις φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια οι περίοικοι για να δουν τι συμβαίνει. Εν τέλει οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να εκτονωθεί η κατάσταση, καθώς τα πνεύμα είχαν οξυνθεί ιδιαίτερα, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό για να επιληφθεί της κατάστασης.

«Δύο γονείς μαθητών που φοιτούν σε Γυμνάσιο της πόλης μας στην ευρύτερη περιοχή της Χαραυγής άρχισαν να καβγαδίζουν φωνάζοντας και βρίζοντας ο ένας τον άλλο σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών τους χωρίς να έχουν όμως αποσαφηνιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά. Μάλιστα την ώρα που εκτυλίσσονταν το περιστατικό παρόντα ήταν και τα παιδιά των προαναφερθέντων γονέων ενώ την συγκεκριμένη ώρα οι περισσότεροι μαθητές σχολούσαν από το σχολείο», αναφέρει ο Λαρισαίος πολίτης στην καταγγελία του.